Venkovní vířivka zajistí dokonalé soukromé wellness. Nepodceňte však výběr

Venkovní vířivky zažívají v posledních letech neuvěřitelný boom. Na mnoha zahradách nahrazují bazény a stávají se běžnou součástí teras. Není proto divu, že se prodej vířivek rozšířil na spoustu míst a dnes je seženete i v řadě hypermarketů či hobby center. Není však dobré nechat se zlákat nízkou cenou – té totiž mnohdy odpovídá i kvalita a s tím i vysoké náklady na provoz. Jak tedy vybrat venkovní vířivku a kde ji koupit?

Prodej vířivek jedině u odborníků

Až se budete porozhlížet po tom ideálním modelu, vynechejte ty nejlevnější varianty, které na vás budou vyskakovat v nejrůznějších reklamách. Prodej vířivek, které vám budou sloužit dlouhá léta a budou mít nízké náklady na provoz, totiž patří do rukou renomovaných prodejců, kteří prodávají produkty od renomovaných výrobců. A pokud vám tito prodejci nabídnou ještě možnost vyzkoušet si vířivku, je to značka ideál.

Nekupujte zajíce v pytli

Možností, kde si můžete vyzkoušet venkovní vířivku, není mnoho, přesto však existují. Například showroomy společnosti Spahouse, specialisty na prodej vířivek od renomovaných výrobců, tuto možnost nabízejí, a to hned ve třech městech – v Praze, Slavkově u Brna a Hradci Králové. Spahouse je výhradním distributorem švédské značky IQue Sweden pro Českou a Slovenskou republiku a držitelem ocenění nejlepšího evropského distributora „No. 1 IQue Distributor“, takže se můžete spolehnout nejen na kvalitní nabídku, ale i odborné poradenství. A samozřejmě si můžete přímo na místě vyzkoušet, jaké to je ponořit se do proudů vody.

Chcete-li tedy mít svůj kousek ráje a relaxace na zahradě či terase, nepodceňte výběr venkovní vířivky a vyberte takovou, která vám bude sloužit bez potíží po celý rok. V některém ze showroomů Spahouse si určitě vyberete.

Placla.cz, ilustrační foto

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *