Kradli v plzeňských obchodech. Nic si ale neodnesli. Nestačili to

Kradli zbytečně. Tak by se dalo popsat jednání dvou mužů, které zadrželi ve čtvrtek odpoledne na prodejnách na Doubravce a Skvrňanech pracovníci ostrahy. Jeden z výtečníků skončil na policejním oddělení, případem druhého se bude zabývat správní orgán.

“Oznámení o dopadení zloděje zboží prověřovala hlídka ve čtvrtek po poledni v marketu ve Skvrňanech. Po příjezdu strážníci zjistili, že pracovník ostrahy zajistil čtyřiačtyřicetiletého muže, který si chtěl z obchodu odnést ve sportovní tašce zboží za téměř 1.000 Kč, šlo o 12 balení kávy,” popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová. “Když se jej hlídka zeptala na důvody takového počínání, odvětil, že kradl proto, aby nemusel pár dní spát venku. Protože se vzápětí ukázalo, že muž kradl opakovaně, bude celá záležitost podstoupena k dořešení přestupkové komisi,” dodává.

Krádež v obchodě ve čtvrtek zaznamenali rovněž strážníci v Doubravce. Pracovník ostrahy tam zadržel v prodejně dvaatřicetiletého muže z Karlových Varů, který se v papírové tašce pokusil pronést přes pokladnu zboží za skoro 1.300 Kč, aniž by za něj v obchodě zaplatil. Strážníci muže prověřili a zjistili, že o jeho dopadení má zájem Policie ČR. Takže putoval na policejní stanici.

Ilustrační foto Next

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *