Muzika, soutěže a třeba i projížďky v bryčce. Přijeďte v neděli na městské slavnosti do Spáleného Poříčí

V neděli 16. září se ve Spáleném Poříčí uskuteční tradiční městská slavnost ke Dnům evropského historického dědictví. A jako obvykle je připravena spousta akcí.

V programu se můžete těšit na divadelní vystoupení, soutěže a akce pro děti, ukázky výcviku dravců, kapely Dragons (školní kapela), ŠVEJK band a OBŠUKA (OBlíbená ŠUmavská KApela), řemeslné trhy, komentovanou prohlídku četnické výstavy s návštěvou dobových strážců zákona, projížďky v bryčce a mnoho dalšího.

Oficiální zahájení je ve 13 hodin v areálu Ve Dvoře. Při zahájení bude vyhlášeno 2. kolo ankety Osobnost století s nominací konkrétních osobností a budou zde již k dispozici hlasovací lístky.

Celodenní program začíná ale už v 10 hodin a potrvá nejméně do 17 hodin. Vstup na slavnosti i do všech památek je tento den ZDARMA!

Po celý den je otevřen zdarma zámek, špejchar Ve Dvoře, kostel, Infocentrum v lidovém roubeném domě, židovský hřbitov i pivovarské sklepy.

Přesný časový rozpis slavností najdete v příloze a v den akce bude k dispozici v Infocentru, na mnoha dalších místech (zámek, restaurace…) a na plakátech.

Autor: Město Spálené Poříčí 

Foto obec 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *