Jsme to my, komu se žije ve městě Plzni skvěle, bezvadně, nádherně. To chce říkat Stanislav Tyšer po volbách

Strana soukromníků ČR jde v Plzni do komunálních voleb s podporou Rady seniorů města Plzně. Domluvili se na tom šéf soukromníků Petr Bajer s předsedou rady Stanislavem Tyšerem a potvrdil to i nedávný sněm Strany soukromníků v Holicích. “I přesto, že jsme dosáhli seniorského věku, chceme být stále prospěšnými občanům našich městských obvodů i celé Plzně. Svou kvalitou, zkušenostmi a používáním selského rozumu,” říká k uzavřenému partnerství Stanislav Tyšer.

“Programové cíle soukromníků jsou si velmi blízké s programem Rady seniorů města Plzně. Proto jsme rozhodli podpořit tuto stranu v komunálních volbách ve městě Plzni a rádi využijeme nabídky Strany soukromníků ČR být součástí kandidátních listin této strany. A to nejen v pozadí kandidátky, ale i na místech, která se mohou stát při dobrém výsledku volitelnými do místních zastupitelstev,” řekl Tyšer na sněmu v Holicích, kam ho pozvali jako hosta.

Ve většině krajích a velkých městech budou v podzimních komunálních a senátních soukromníci podporovat kandidáty Občanské demokratické strany a živnostníci v barvách ODS budou usilovat o získání mandátů. V Plzni jdou do boje o magistrát soukromníci samostatně s podporou Rady seniorů města Plzně.

“Činíme to hlavně proto, že jsme občany města Plzně a chceme v našem městě žít tak, abychom se ctí mohli v celém světě oznamovat, že jsme to  my, komu se žije ve městě Plzni skvěle, bezvadně, nádherně. Abychom mohli všem říkat, co tady všechno krásného máme a co tady ještě hezčího budeme mít. A to je naším cílem,” vysvětluje podporu soukromníkům Stanislav Tyšer.

Stanislav Tyšer na snímku vpravo

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *