Muzea otevírají v pátek v 19 hodin, muzeum loutek o hodinu dřív

V pátek 25. května se brány všech objektů Západočeského muzea v Plzni otevřenou v neobvyklých časech již počtrnácté. “V hlavní budově Západočeského muzea v Plzni, Kopeckého sady 2, Plzeň, v Národopisném muzeu Plzeňska, nám. Republiky 13, Plzeň a v Muzeu církevního umění plzeňské diecéze, Františkánská 11, Plzeň začínáme v 19.00 hodin,” zve mluvčí muzea Romana Němečková. “V Muzeu loutek na náměstí Republiky 23, Plzeň začínáme už v 18.00 hodin,” dodává.

Letošní Muzejní noc již tradičně bude probíhat nejen v Západočeském muzeu v Plzni, ale také v řadě dalších kulturních organizací, a to v Západočeské galerii v Plzni, Pivovarském muzeu, Plzeňském historickém podzemí, Galerii města Plzně, Galerii Jiřího Trnky, Galerii Ladislava Sutnara, v DEPO2015 a v Českém rozhlase Plzeň.

Více informací a programy Muzejní noci 2018 naleznete na těchto webových stránkách: www.zcm.cz, www.muzeumloutel.cz, www.zpc-galerie.cz, www.prazdrojvisit.cz, www.galerieplzen.cz, www.uvu-plzen.cz, www.fdu.zcu.cz , www.depo2015.cz a www.ceskyrozhlas.cz .

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *