Lásku v operetě vyhrály Lenka Vondráčková a Zuzana Vozábová z Plzně

Vstupenky na koncert Láska v operetě v naší soutěži vyhrály Lenka Vondráčková a Zuzana Vozábová, obě z Plzně. Správně odpověděly na otázku Jak se jmenuje autor libreta první operety Johanna Strausse ml. – MAXMILIÁN STEINER a měly štěstí. Posíláme jim po dvou vstupenkách na koncert 14. února v Pekle.

Hlavním tématem koncertu operetních melodií v plzeňském Kulturním domě Peklo ve středu 14. února bude Láska. Miriam Čížková (soprán), Jana Štěrbová (soprán), Petr Horák (tenor)  a pěvecký sbor Jamíci se sbormistryní Evou Skalovou za klavírního doprovodu Táni Vaněčkové se představí v programu nazvaném jednoduše Láska v operetě.

Přeneseme se do kouzelného světa operety a zaposloucháme se do nestárnoucích melodií Fr. Lehára,  O. Nedbala, R. Frimla, J. Strausse a dalších, neméně slavných operetních skladatelů. Zazní árie z nejoblíbenějších operet např. z Cikánského barona, Fantoma opery, Rosemarie či Uherské skladby a Země úsměvů.

Kdo nevyhrál v naší soutěži, nemusí smutnit. Vstupenky na koncert jsou stále v předprodeji v rámci systému Plzeňská vstupenka.

Český pohled je mediálním partnerem koncertu.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *