Vánoční oldies diskotéka Zdeňka Rabocha bude po osmatřicáté. Vstupenky můžete vyhrát v naší soutěži

Letošní 38. ročník vánoční oldies diskotéky bude opět 25. prosince.

K vánocům patří stromeček, kapr, dárky, půlnoční a v Plzni tradičně i vánoční oldies diskotéky. Ta, kterou pořádá diskžokej Zdeněk Raboch, bude letos už poosmatřicáté. Vstupenky už jsou v prodeji, ale vyhrát je můžete i v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na otázku: V jakém roce natočili Beatles nejslavnější gramofonovou desku v historii gramofonového průmyslu “Klub osamělých srdcí seržanta Peppera”? a mít štěstí.

Odpovědi nám pošlete na e-mailovou adresu: obchod@ceskypohled.eu nejpozději do 21. prosince. Ze správných odpovědí vybereme dva šťastlivce, kteří od nás dostanou po dvou vstupenkách na oldies diskotéku do Parkhotelu.

Zakladatele a hlavního organizátora osmatřicetileté tradice vánočních oldies Zdeňka Rabocha jsme se zeptali proč právě Parkhotel? A jaké je heslo na letošní rok? 

“Každý rok se snažím vymyslet nějaké průvodní heslo. V roce 2009, inspirován krizí, jsem použil výrok Forresta Gumpa Pojďme si ulevit. V roce 2008 stálo na plakátech John Lennon: Před Elvisem nebylo nic a rok před tím to byl závěr slavné písničky Jethro Tull, Too Old Rock´n Roll, Too Young To Die, kde se zpívá: Ne, na rock´n roll nejsi nikdy starý. V roce 2010 jsem si vzpomněl na název LP Rolling Stones z roku 1974, které charakterizuje vlastně celou podstatu vánočních Oldies – Je to jenom rock´n roll, ale mám ho rád. Neznamená to ovšem, že bychom hráli jenom rock´n roll.

Hlavní náplní večera budou jako už více než třicet let skladby ze 60. a 70. a 80. let. Beatles, Stones, Katapult a desítky dalších slavných skupin z té doby. Ale Elvis nebo Bill Haley zazní také. Pro letošní rok jsem ale žádné heslo nehledal. A co se týká Parkhotelu – jsou to moderní prostory a řada zvukových techniků mi potvrdila, že je tam vynikající ozvučení sálu, podle jejich slov nejlepší akustika v celém městě. To mne hodně láká. Chceme pro naše  návštěvníky to nejlepší. I další technické možnosti pokládám za plus. Návštěvníci byli spokojeni a z jejich referencí vyplynulo, že by i další ročníky uvítali opět v Parkhotelu.”

Předprodej vstupenek – CD LP BAZAR, UL. Bedřicha Smetany 6

 

 

 

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *